Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€
Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας 

Ας συστηθούμε...

Η Μουσειολογία.Museology ξεκίνησε το 2013 ως μια μικρή ομάδα στο Facebook με σκοπό την ενημέρωση και την ανάπτυξη του διαλόγου για ζητήματα που αφορούν τα μουσεία, τις μουσειακές σπουδές, την ιστορία, την αρχαιολογία και γενικά τον πολιτισμό. Με την πάροδο του χρόνου, τα μέλη αυξάνονταν διαρκώς, όπως και οι απαιτήσεις, κι έτσι δημιουργήθηκε ο εν λόγω ιστότοπος για να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη μας για τη μουσειολογία και τον πολιτισμό εν γένει.

Παράλληλα, τον Οκτώβριο του 2021 εγκαινιάσαμε το e-shop μας με αντικείμενα εμπνευσμένα από την τέχνη, την αρχαιότητα, τα μουσεία, την ιστορία, κ.ο.κ. Είναι μια προσπάθεια για να βάλουμε την τέχνη στην καθημερινότητά μας και να έρθουμε πιο κοντά στον πολιτισμό. 

Επίσης, στο χώρο μας προσφέρουμε υπηρεσίες διαφήμισης για όσους και όσες ενδιαφέρονται να προωθήσουν την επιχείρησή τους. Έχουμε δημιουργήσει πακέτα διαφημίσεων ιδανικά για όλους και για όλες! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να μας στείλετε ένα mail στο museologists@gmail.com. 

Εξελισσόμαστε διαρκώς γιατί είναι η φιλοσοφία μας. Να προχωράμε μπροστά, να δημιουργούμε και να μοιραζόμαστε! 

Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμο και ενδιαφέρον το περιεχόμενό του και να έχετε μια όμορφη περιήγηση!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε και στα social media! 

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε ή να λάβουμε μήνυμά σας! 

 

Φιλικά και μουσειολογικά,

Η ομάδα της Μουσειολογίας.Museology