Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€
Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας 

ΤΟΥΜΟΥΝΙΟΥΝ 1, Σούκρα Βεριτά

ΝΕΟ
1917, αρχές. Μια απροσδόκητη έλλειψη βότκας, τόσο καθαρής όσο και νοθευμένης, οδηγεί σε ταραχές στην Αγία Πετρούπολη. Η όχι και τόσο απροσδόκητη αφασία του Τσάρου Νικόλαου Β' και της τσαρίνας Αλεξάνδρας, οδηγεί στην κλιμάκωση των εχθροπραξιών και την πτώση της ελέω Θεού Μοναρχίας.
Μέσα σε αυτό το ταραχώδες περιβάλλον, διάφοροι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, της όχι και τόσο διπλανής, αλλά ως επί το πλείστον της παρακατιανής πόρτας, ζουν τα δικά τους προσωπικά κωμικά δράματα. Έτσι, ενώ γύρω τους συντελείται η μεγάλη Ρωσική Επανάσταση, όλοι, από την Τσαρίνα Αλεξάνδρα ως την πλύστρα της, είναι απασχολημένοι με τα δικά τους προσωπικά μικρά ή μεγάλα προβλήματα.
Από το Πέτρογκραντ μέχρι τη Μόσχα και από το Παρίσι και το Βερολίνο μέχρι το Κάπρι και τη Θεσσαλονίκη, οι ήρωες του μυθιστορήματος του Γιώργου Σιδέρη βάζουν τα πάθη τους πάνω από τις τραγωδίες της Ιστορίας. Στην πραγματικότητα αδυνατούν να κατανοήσουν την Ιστορία ακόμα και όταν την «γράφουν».
Με το ιδιαίτερο χιούμορ του, ο Γιώργος Σιδέρης μας προσφέρει ένα μυθιστόρημα διανθισμένο με (λιγότερο ή περισσότερο διακριτικές) αναφορές σε πρόσωπα και πράγματα της εποχής μας, κλείνοντας το μάτι στο σημερινό γίγνεσθαι παράλληλα με την εξιστόρηση που εξελίσσεται στο παρελθόν.   

ISBN: 978-960-382-124-3


Συγγραφέας: Σιδέρης Γιώργος

Εκδόσεις: ΚΑΚΤΟΣ 

10,02 € 11,13 €