Πως να πείς μια ιστορία

-10%

Γεννιόµαστε µέσα στις ιστορίες. Μας συντροφεύουν στο προσκέφαλο της παιδικής µας ηλικίας, στις διηγήσεις των µεγάλων, στις παρέες των φίλων και στον χώρο της δουλειάς. Μας βοηθούν να εκφραστούµε, να συνδεθούµε µε τους άλλους, να κατανοήσουµε το παρελθόν και να φανταστούµε το µέλλον. Μας ενώνουν µε όσους αγαπούν τις ίδιες ιστορίες και µας κινητοποιούν να δράσουµε για κοινούς σκοπούς. Μας διδάσκουν, µας διασκεδάζουν και µας συγκινούν.
Όλοι λέµε ιστορίες, ακόµα κι αν δεν θεωρούµε τους εαυτούς µας αφηγητές. Όµως, δεν είναι όλες οι ιστορίες ίδιες. Σε µια εποχή που η ανάγκη να ξεχωρίσουµε και να προβάλουµε τη µοναδικότητά µας αποτελεί καίριο ζητούµενο, η γνώση και η στρατηγική αξιοποίηση των τεχνικών της αφήγησης αναδεικνύεται σε απαραίτητη δεξιότητα.
Ποιες ιστορίες χρειαζόµαστε για να παρουσιάσουµε συναρπαστικά τη διαδροµή και το έργο µας; Πώς µιλάµε για επιτυχίες και αποτυχίες; Πώς παρουσιάζουµε µια επιχειρηµατική ιδέα χωρίς την πλήξη του PowerPoint; Πώς µπορούµε να διανθίσουµε τις παρουσιάσεις και τις οµιλίες µας, κρατώντας αµείωτο το ενδιαφέρον του κοινού;
Το Πώς να Πεις µια Ιστορία κάνει το storytelling προσιτό σε όλους. Μας µαθαίνει να επιλέγουµε και να µοιραζόµαστε τις κατάλληλες ιστορίες για να πετύχουµε τους στόχους µας στις επιχειρήσεις, στην έρευνα, στην κοινωνία των πολιτών και στη δηµόσια σφαίρα. 

ISBN: 9789601437668 

Συγγραφέας: Κοσμοπούλου Αγγελική 

Ημερομηνία έκδοσης:Νοέμβριος 2022

Εκδόσεις: Λιβάνη

13,33 € 14,81 €