1821: Η Αρχή της Επανάστασης

-10%

Η αρχή της επανάστασης έγινε το 1821.
Η Αρχή της επανάστασης ήταν ο Αλέξανδρος Υψηλάντης.
Η μυθιστορηματική αφήγηση της ζωής του αρχηγού της Ελληνικής επανάστασης από τα νεανικά χρόνια και την δόξα των Ναπολεόντιων πολέμων έως την ανάληψη της ηγεσίας της Φιλικής Εταιρείας και τα τραγικά γεγονότα στις Παραδουνάβιες ηγεμονίες με αποκορύφωμα τη μεγάλη μάχη στο Δραγατσάνι!
Μέσα από την ιστορία του Αλεξάνδρου Υψηλάντη, ο αναγνώστης θα γνωρίσει εικονογραφημένη μια άγνωστη πλευρά του 1821.
Ένας φόρος τιμής στη συμβολή πολλών άγνωστων στο ευρύ κοινό, προσώπων που προετοίμασαν την Ελληνική επανάσταση συνεισφέροντας οικονομικά, διπλωματικά και οργανωτικά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
"Είναι το μεγαλείο του σκοπού που οδηγεί στην αληθινή δόξα και όχι αυτό των μέσων που χρειάζονται για να επιτευχθεί!" (Αλέξανδρος Υψηλάντης)
"Είναι μια καταπληκτική, καλαίσθητη εικονοαφήγηση για γεγονότα και πρόσωπα που άνοιξαν τον δρόμο για την λευτεριά και δόξασαν την πατρίδα. Λιτά, κατανοητά, αληθινά εξιστορούνται γεγονότα και σκιαγραφούνται οι μαχητές. Η τέχνη και η φαντασία συμπλέκονται με την ιστορία και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό." (Γεώργιος I. Σούρλας πρ. Υπουργός - Αντιπρόεδρος της Βουλής)

ISBN: 9786188529106 

Συγγραφείς, εικονογράφηση: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ

Ημερομηνία έκδοσης: Μάρτιος 2021

Εκδόσεις: BYZANTINE TALES

15,30 € 17,00 €