Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€
Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας 

Το Μητροπολιτικό Μουσείο αλλάζει πολιτική

2018-01-05

Σε αλλαγή πολιτικής εισιτηρίων προχωρά το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης από την 1η Μαρτίου 2018 με στόχο την εξασφάλιση ενός αξιόπιστου εισοδήματος και της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του φορέα. Πρόκειται για μια σημαντική αλλαγή, καθώς η ισχύουσα πολιτική δεν έχει δεχτεί μετατροπές από το 1970 και η αλλαγή θα αφορά μόνο τους μη-κατοίκους της Νέας Υόρκης.

Ο φορέας θα υποχρεώνει πλέον τους τουρίστες να καταβάλλουν ένα συγκεκριμένο ποσό για να μπορέσουν να δουν τα έργα τέχνης που εκτίθενται στον χώρο του, αλλάζοντας την πολιτική που επέτρεπε σε όλους τους επισκέπτες του Μουσείου να δώσουν όποιο ποσό εκείνοι επιθυμούν. Συγκεκριμένα, για τους ενήλικες το εισιτήριο εισόδου είναι 25 δολάρια, 17 για τους ηλικιωμένους και 12 δολάρια για τους φοιτητές. Τα εν λόγω εισιτήρια επιτρέπουν στους επισκέπτες μη-κατοίκους της Νέας Υόρκης να επισκεφθούν, επίσης, το Met Breuer και The Cloisters.

Όσον αφορά τους κατοίκους της Νέας Υόρκης, ισχύει η παλαιά πολιτική και μπορούν να καταβάλλουν όποιο ποσό επιθυμούν για να απολαύσουν τα εκθέματα του Μουσείου, αρκεί να έχουν μαζί τους κάποιο πιστοποιητικό εντοπιότητας, όπως είναι το δίπλωμα οδήγησης, κάποιος λογαριασμός, κλπ. 

Πηγή: https://www.nydailynews.com

https://news.artnet.com