“Θεσσαλονίκη: Χίλιες όψεις, ΕΝΑ ΚΛΙΚ!”: Διαγωνισμός φωτογραφίας από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT

2022-11-18

Μια πόλη γεμάτη νέους, με ένα παρελθόν μωσαϊκό και σημάδια διαφορετικών πολιτισμών, η Θεσσαλονίκη απλώνεται από το Θερμαϊκό μέχρι τον Κεδρηνό Λόφο και προσκαλεί φωτογράφους, ερασιτέχνες και μη, να αιχμαλωτίσουν τη μαγεία της σε ένα κλικ.
To Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκη- ΚΕΔΗΘ επιμελείται το προωθητικό του υλικό και χαράζει μια πιο "πράσινη" πορεία: φέτος, καταργούμε τα συμβατικά ενημερωτικά τρίπτυχα, αξιοποιούμε την κληρονομιά του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας και στην αυγή του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων, αφουγκραζόμαστε τις δημιουργικές φωνές της πόλης μας και σας καλούμε να συμμετέχετε σε έναν διαγωνισμό ανοιχτό σε όλους!

Με τίτλο "Θεσσαλονίκη: Χίλιες όψεις, ΕΝΑ ΚΛΙΚ!", ο διαγωνισμός του EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκη- ΚΕΔΗΘ θα αναδείξει την πιο δημιουργική και πρωτότυπη αποτύπωση της πόλης της Θεσσαλονίκης, μια φωτογραφία η οποία θα εκτυπωθεί ως καρτ-ποστάλ. Ο διαγωνισμός θα αναδείξει ΤΡΕΙΣ νικητήριες φωτογραφίες:

η 1η θα εκτυπωθεί σε 2.500 αντίτυπα
η 2η θα εκτυπωθεί σε 1.500 αντίτυπα και
η 3η θα εκτυπωθεί σε 500 αντίτυπα.
Οι εκτυπωμένες φωτογραφίες θα εκτυπωθούν σε μέγεθος καρτ-ποστάλ, θα φέρουν στην εξωτερική πλευρά τη νικήτρια φωτογραφία, το λογότυπο του EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκη-ΚΕΔΗΘ, την υπογραφή του/της φωτογράφου, ενώ στην πίσω όψη θα περιλαμβάνουν σύντομη περίληψη των δραστηριοτήτων του EUROPE DIRECT και τα στοιχεία επικοινωνίας με το Κέντρο. Το σύνολο των καρτ-ποσταλ θα διανεμηθεί σε κάθε γωνιά της πόλης μας για την προβολή του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Θεσσαλονίκη - Κ.Ε.ΔΗ.Θ.!
ΠΩΣ;
Με αποστολή mail στο: europedirect.kedith@gmail.com.
Επισυνάπτετε την φωτογραφία που υποβάλλεται στο διαγωνισμό, την υπογεγραμμένη δήλωση συναίνεσης προσώπων που τυχόν εμφανίζονται στη φωτογραφία σας (θα τη βρείτε σε σύνδεσμο στους ΟΡΟΥΣ του διαγωνισμού) και φροντίζετε να αναγράφεται στο θέμα του email σας ο τίτλος του διαγωνισμού και το ονοματεπώνυμο σας.
ΠΟΤΕ;
Διάστημα υποβολής φωτογραφιών: 16 - 26 Νοεμβρίου 2022
ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ
Οι νικητήριες φωτογραφίες θα αναδειχθούν μετά από αξιολόγηση από την τριμελή επιτροπή που συναπαρτίζεται από τις:

  1. Δρ Δήμητρα Ακριτίδου, Δημοτική Σύμβουλος- Πρόεδρος ΚΕΔΗΘ
  2. Θούλη Μισιρλόγλου, Διευθύντρια 8ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης
  3. Όλια Α. Παναγιωτοπούλου, Επικεφαλής EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκη- ΚΕΔΗΘ

Ενώ καθοριστική θα είναι και η Ψήφος του Κοινού, με τη μορφή κοινοποιήσης (share) στο Facebook και εκδήλωση προτίμησης (like και σχόλιο) στο Instagram.
Οι τρεις φωτογραφίες με την υψηλότερη βαθμολογία (40% ψήφος κοινού και 60% βαθμολογία επιτροπής) θα είναι οι νικήτριες και θα ανακοινωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκη- ΚΕΔΗΘ και στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΗΘ στις 4 Δεκεμβρίου 2022. Οι νικητές θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για την ανάδειξή τους και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.
Όλες οι ληφθείσες φωτογραφίες θα αναρτώνται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκη- ΚΕΔΗΘ ως stories και θα παρατεθούν σε δημοσίευση στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΗΘ με τα ονόματα των δημιουργών τους.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2313317353.

Πηγή: www.ertnews.gr