Θέσεις εργασίας (3.8.2022)

2022-08-03

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ» στο πλαίσιο της πράξης «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ».

ΠΕ Αρχαιολόγων 1 Θέση 

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού ,με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Αποκατάσταση, συντήρηση και ανάδειξη των ταφικών τύμβων (Τ Ι και Τ ΙΙ) της Τ.Κ. Τούμπας του Δήμου Παιονίας, Π.Ε. Κιλκίς» της πράξης «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΤΑΦΙΚΩΝ ΤΥΜΒΩΝ (Τ Ι ΚΑΙ Τ ΙΙ) ΤΗΣ Τ.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ».

ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων 1 Θέση

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1 «Εκσυγχρονισμός αποθηκών Σαπλιτζά στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης» της πράξης «Εκσυγχρονισμός αποθηκών Σαπλιτζά στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης».

ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός 1 Θέση

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 2 «Ενάλιες αρχαιολογικές εργασίες στο πλαίσιο του Υποέργου 3» της Πράξης «Προστασία αποκατάσταση και ανάδειξη του αρχαίου Διόλκου».

ΠΕ Αρχαιολόγοι - καταδυόμενοι 1 Θέση

ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού με εξειδίκευση στην διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε. ή αρχαιολογικών έργων 1 Θέση

 ΔΕ Εργατοτεχνιτών - καταδυόμενοι 2 Θέσεις 

Digital Marketing & E-Commerce Specialist

Είσαι λάτρης του πολιτισμού;

Έχεις εμπειρία σε διαχείριση καταστήματος και πωλήσεις;

Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, τότε η θέση Shop & Sales Manager σε ένα από τα πιο σύγχρονα Μουσεία στην Αθήνα είναι ιδανική για εσένα!