Θέσεις εργασίας (2.8.2021)

2021-08-02

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για το υποέργο «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του ενταγμένου στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων του Δήμου Παλλήνης» ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙEITAI ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ

ΠΕ Αρχαιολόγων 2 Θέσεις

(ΔΕ) Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης (Συντήρηση Έργων Τέχνης) 1 Θέση 

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, Κοζάνη

ΠΕ Αρχαιολόγων 24 Θέσεις 

Το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας αναζητάει πτυχιούχο με κάρτα ανεργίας 22- 29 ετών για Part-Time εξ αποστάσεως εργασία. Αντικείμενο εύρεση πόρων: ανεύρεση χορηγιών, χρηματοδοτικών προγραμμάτων, πολιτιστική διαχείριση, διεύρυνση πελατών και σχεδιασμός βιωσιμότητας ΜΚΟ.

info@prasinaloga.gr 6932628305 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Τα νέα της εβδομάδας

Ο Άγγλος σχεδιαστής μόδας, Norman Hartnell, σχεδίαζε ήδη 6 χρόνια όταν το 1933 έραψε το νυφικό της Margaret Whigham , της μονάκριβης κόρης του Σκοτσέζου εκατομμυριούχου, George Hay Whigham.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΣΩΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ» ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ.