Θέσεις εργασίας (12.9.2022)

2022-09-12

Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του υποέργου/σύμβασης 1 «Αποκατάσταση-Ανάδειξη Συγκροτήματος Νοτίων Θερμών Ολυμπίας» του έργου «SUB 7.3.2 Ολυμπία: «Αποκατάσταση και Συντήρηση Συγκροτήματος Νότιων Θερμών».

ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και έργων Τέχνης με εξειδίκευση στην κεραμική, γυαλί, μέταλλο κλπ. (πρώην Ομάδα Α) και ελλείψει αυτού ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης 1 Θέση

 ΔΕ Εργατοτεχνιτών και ελλείψει αυτού ένας (1) εργάτης Υ.Ε. 1 Θέση

ΥΕ Εργατών 2 Θέσεις 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤOTEXNIKOY ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ» ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

ΠΕ Αρχαιολόγων 1 Θέση

ΔΕ Εργατοτεχνιτών 6 Θέσεις

Project Manager, ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Το Ίδρυμα Ευγενίδου προχωρά στην εκπόνηση ενός καινοτόμου έργου στο χώρο της εκπαίδευσης, που θα περιλαμβάνει τη δημιουργία εκπαιδευτικής πλατφόρμας για τους εκπαιδευόμενους και ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου για εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές. Η εκπόνηση του έργου εκτιμάται ότι θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2023 και το Ίδρυμα Ευγενίδου επιθυμεί να προσλάβει έναν project manager πλήρους απασχόλησης για όλη την διάρκεια του έργου. Οι αρμοδιότητες και οι απαιτήσεις της θέσης περιγράφονται παρακάτω. Ο/Η συνεργάτης που θα επιλεγεί θα αναφέρεται στην Ομάδα Διοίκησης του Ιδρύματος Ευγενίδου. 

Ερευνητής Ιστοριών - Δωδεκάνησα, Istorima

Το Istorima είναι μία Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία με σκοπό τη δημιουργία ενός μεγάλου αρχείου προφορικών ιστοριών της Ελλάδας και την προσφορά προσωρινής απασχόλησης σε νέους. Το Istorima πραγματοποιείται με ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για την Ενίσχυση και Επανεκκίνηση των Νέων.

 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Μάθετε πρώτοι τα νέα!