Θέσεις εργασίας (07/09/2018)

2018-09-07

Προκήρυξη για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του Υποέργου 2 «Αρχαιολογική παρακολούθηση έργου και Αρχαιολογικές εργασίες προστασίας μνημείων» του έργου «Στερέωση Βραχωδών Πρανών Κάστρου Σκύρου - Μονής Αγ. Γεωργίου».

ΠΕ Αρχαιολόγος  (1 θέση)

ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός με εξειδίκευση

στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων   (1 θέση)


Προκήρυξη για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του έργου: «Αποκατάσταση και συντήρηση δομικού υλικού του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας».

ΠΕ Αρχαιολόγος  (1 θέση)

ΠΕ Αρχιτέκτων Μηχανικός

με εξειδίκευση στην αναστήλωση,

αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων    (1 θέση)

ΤΕ Συντηρητών αρχαιοτήτων

και έργων τέχνης (Α ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ)

με εξειδίκευση σε λίθο - μάρμαρο        (1 θέση)

ΥΕ Ειδικευμένος Εργάτης με εξειδίκευση 

σε αναστηλωτικές - στερεωτικές εργασίες   (3 θέσεις)


Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το Υποέργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΤΗΡΙΟΥ Ι ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ».


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη μουσειολόγου. 


Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Τα νέα της εβδομάδας
 

«Ο Πόλεμος χωρίς πόλεμο» είναι ο τίτλος εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στις 19.00, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα σε συνεργασία με τη Γαλλική Σχολή Αθηνών.

Η δράση «Ανοιχτό Μουσείο» συνεχίζεται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το 2019, με έναν δεύτερο κύκλο θεματικών παρουσιάσεων που αποκαλύπτουν στους επισκέπτες τις αθέατες πλευρές του μουσείου. Η δράση θα λάβει χώρα από τον Ιανουάριο έως το Νοέμβριο και στόχος της είναι η γνωριμία του κοινού με τις πολύπλευρες εργασίες που διενεργούνται για την...

Tο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου παρουσιάζει από τις 20 Ιανουαρίου έως και το Μάρτιο του 2019 τις «Θεατρικές αφηγήσεις από έναν...γκαζιέρη», ένα θεατρικό δρώμενο για μικρούς και μεγάλους.