Θέσεις εργασίας (07/09/2018)

2018-09-07

Προκήρυξη για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του Υποέργου 2 «Αρχαιολογική παρακολούθηση έργου και Αρχαιολογικές εργασίες προστασίας μνημείων» του έργου «Στερέωση Βραχωδών Πρανών Κάστρου Σκύρου - Μονής Αγ. Γεωργίου».

ΠΕ Αρχαιολόγος  (1 θέση)

ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός με εξειδίκευση

στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων   (1 θέση)


Προκήρυξη για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του έργου: «Αποκατάσταση και συντήρηση δομικού υλικού του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας».

ΠΕ Αρχαιολόγος  (1 θέση)

ΠΕ Αρχιτέκτων Μηχανικός

με εξειδίκευση στην αναστήλωση,

αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων    (1 θέση)

ΤΕ Συντηρητών αρχαιοτήτων

και έργων τέχνης (Α ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ)

με εξειδίκευση σε λίθο - μάρμαρο        (1 θέση)

ΥΕ Ειδικευμένος Εργάτης με εξειδίκευση 

σε αναστηλωτικές - στερεωτικές εργασίες   (3 θέσεις)


Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το Υποέργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΤΗΡΙΟΥ Ι ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ».


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη μουσειολόγου. 


Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Τα νέα της εβδομάδας
 

Southern New Hampshire University (SNHU) and the International Committee for Museology (ICOFOM) partnered in organizing an online symposium on "Defining the Museum of the 21st Century: Evolving Multiculturalism in Museums in the United States".

Οι «Κάρτες Πολέμου», η καινούργια θεατρική δράση θα παρουσιαστεί από το ΚΘΒΕ με αφορμή την έκθεση «Η Στρατιά της Ανατολής ζωγραφίζει τη Θεσσαλονίκη» στο Τελλόγλειο, την Τρίτη 20 και την Τρίτη 27 Νοεμβρίου (ώρα: 19.30).

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε συνεργασία με την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, την 20η Νοεμβρίου, επέτειο υιοθέτησης της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.