Θέσεις εργασίας (07/09/2018)

2018-09-07

Προκήρυξη για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του Υποέργου 2 «Αρχαιολογική παρακολούθηση έργου και Αρχαιολογικές εργασίες προστασίας μνημείων» του έργου «Στερέωση Βραχωδών Πρανών Κάστρου Σκύρου - Μονής Αγ. Γεωργίου».

ΠΕ Αρχαιολόγος  (1 θέση)

ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός με εξειδίκευση

στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων   (1 θέση)


Προκήρυξη για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του έργου: «Αποκατάσταση και συντήρηση δομικού υλικού του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας».

ΠΕ Αρχαιολόγος  (1 θέση)

ΠΕ Αρχιτέκτων Μηχανικός

με εξειδίκευση στην αναστήλωση,

αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων    (1 θέση)

ΤΕ Συντηρητών αρχαιοτήτων

και έργων τέχνης (Α ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ)

με εξειδίκευση σε λίθο - μάρμαρο        (1 θέση)

ΥΕ Ειδικευμένος Εργάτης με εξειδίκευση 

σε αναστηλωτικές - στερεωτικές εργασίες   (3 θέσεις)


Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το Υποέργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΤΗΡΙΟΥ Ι ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ».


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη μουσειολόγου. 


Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Τα νέα της εβδομάδας
 

Το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», δημιουργήθηκε το 1995 με σκοπό την ανάδειξη του πολιτιστικού τοπίου ως βασικής εννοιολογικής παραμέτρου, των μνημείων και των αρχαιολογικών χώρων. Το βραβείο έγινε με κοινή χρηματοδότηση Ελλάδας και UNESCO και είναι το μόνο αμιγώς πολιτιστικό βραβείο του Οργανισμού ενώ απονέμεται σε δράση ξεχωριστής σημασίας για την...

Η έκθεση με τίτλο "Δρόμοι της Αραβίας. Αρχαιολογικοί θησαυροί από την Σαουδική Αραβία" αποκαλύπτει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα και την ιστορία της Αραβικής Χερσονήσου από τους προϊστορικούς χρόνους έως και τον 20ό αιώνα.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει δράση αστρονομίας, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, για σχολικές ομάδες και γενικό κοινό, στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.Αξιοποιώντας το φορητό ψηφιακό Πλανητάριο και τις ψηφιακές προβολές του, μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν αστέρια, αστερισμούς και ουράνια σώματα. Παράλληλα, εφόσον το επιτρέψουν οι...