Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€
Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας 

Online δραστηριότητες - Κυκλαδικό Μουσείο Τέχνης

2020-03-18

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραμένει κλειστό, μέσα όμως από μία σειρά online δραστηριοτήτων, σας προσκαλεί σε ένα δημιουργικό ταξίδι στον Πολιτισμό από το σπίτι! Videos από προηγούμενες εκθέσεις, παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά, ψηφιακές συλλογές, εκπαιδευτικές σελίδες είναι διαθέσιμα για να ανακαλύψετε! 

Μείνετε συντονισμένοι στα social media του Μουσείου για updates και νέες δράσεις online. 

Θυμηθείτε τις μεγάλες περιοδικές εκθέσεις του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης μέσα από συνεντεύξεις καλλιτεχνών, επιμελητών και backstage υλικό. 

Παίζοντας στο Σπίτι! Παίξτε όπως στην αρχαιότητα και δημιουργήστε τα δικά σας ξεχωριστά παιχνίδια.

Archaeology. Ταξιδέψτε στην ιστορία του ελληνικού και κυπριακού πολιτισμού από τα προϊστορικά έως τα ελληνιστικά χρόνια.

Εξερευνήστε τη συλλογή. Εξερεύνησε τα υλικά, τις φόρμες, τα χρώματα και την χρήση των σπάνιων αρχαίων αντικειμένων από τις μόνιμες συλλογές.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Τα νέα της εβδομάδας
 

Σαρανταένα συνεχή χρόνια ο θεσμός του Φεστιβάλ Βιβλίου αποτελεί ένα μοναδικό και αναπόσπαστο κομμάτι δράσης για το βιβλίο στην πόλη της Θεσσαλονίκης που με τη λειτουργία του αντικατοπτρίζει την ανεπανάληπτη αυτή σχέση που έχουν οι επισκέπτες κάθε χρόνο με αυτό εν όψει του καλοκαιριού.

The Smithsonian's National Museum of Natural History will open "Our Places: Connecting People and Nature" Friday, July 1, a new exhibition exploring how peoples' experiences with nature inspire them to connect, care and act. "Our Places" offers visitors a chance to meet dedicated scientists and community members working to protect dynamic...