Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€
Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας 

Online δραστηριότητες - Κυκλαδικό Μουσείο Τέχνης

2020-03-18

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραμένει κλειστό, μέσα όμως από μία σειρά online δραστηριοτήτων, σας προσκαλεί σε ένα δημιουργικό ταξίδι στον Πολιτισμό από το σπίτι! Videos από προηγούμενες εκθέσεις, παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά, ψηφιακές συλλογές, εκπαιδευτικές σελίδες είναι διαθέσιμα για να ανακαλύψετε! 

Μείνετε συντονισμένοι στα social media του Μουσείου για updates και νέες δράσεις online. 

Θυμηθείτε τις μεγάλες περιοδικές εκθέσεις του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης μέσα από συνεντεύξεις καλλιτεχνών, επιμελητών και backstage υλικό. 

Παίζοντας στο Σπίτι! Παίξτε όπως στην αρχαιότητα και δημιουργήστε τα δικά σας ξεχωριστά παιχνίδια.

Archaeology. Ταξιδέψτε στην ιστορία του ελληνικού και κυπριακού πολιτισμού από τα προϊστορικά έως τα ελληνιστικά χρόνια.

Εξερευνήστε τη συλλογή. Εξερεύνησε τα υλικά, τις φόρμες, τα χρώματα και την χρήση των σπάνιων αρχαίων αντικειμένων από τις μόνιμες συλλογές.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Τα νέα της εβδομάδας
 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ EΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 3 "Παρακολούθηση και Εκτέλεση Αρχαιολογικών Εργασιών και Ερευνών" ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΧΑΪΑΣ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ "Εσωτερικά...