Οι Nouvelle Vague στο φινάλε του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών σε ένα πάρτι με ελεύθερη είσοδο!

2022-09-19

Το φετινό Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών θα μας αποχαιρετίσει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου με τους μοναδικούς Nouvelle Vague από το Παρίσι, σε ήχους που θυμίζουν την bossa nova, την jazz και την pop των 60's, ενώ σίγουρα οι new wave-post punk καταβολές τους θα μας βάλουν σε κλίμα ευάλωτο. Το γαλλικό σχήμα θα μας μυήσει σε μουσικές που σίγουρα μας έχουν ταξιδέψει στο παρελθόν. Μαζί τους θα βρίσκονται οι αυθεντικές φωνές/τραγουδίστριες του σχήματος, η Melanie Pain και η Phoebe Killdeer!

Τραγούδια, όπως το "Love Will Tear Us Apart" των Joy Division, το "Don't go" των Yazoo, το "Killing Moon" των Echo and the Bunnymen, το "Guns Of Brixton" των Clash, το "Just can't get enough" των Depeche Mode, το "God Save The Queen" των Sex Pistols, το "Teenage Kicks" των Undertones, το "In A Manner Of Speaking" των Tuxedomoon, το "Blister In The Sun" των Violent Femmes, το "Heaven" των Psychedelic Furs, το "Mala vida" των Mano Negra", το "Too Drunk To Fuck" των Dead Kennedys και όχι μόνο, είναι κάποια από τα ακούσματα που μας έχουν χαρίσει και που θα μας ξανασυστήσουν από την σκηνή της Μονής Λαζαριστών.

Nouvelle Vague Live - Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών / Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

Ώρα προσέλευσης: 20:00 / Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία της Μονής Λαζαριστών. Η διοργάνωση του 2022 υποστηρίζεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Παύλου Μελά με τη στήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Πηγή: www.ertnews.gr