Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€
Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας 

"Kατασκευάζω τη δική μου μάσκα και μεταμφιέζομαι"

2021-02-26

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, ο επισκέπτης μπορεί να δει και να θαυμάσει προσωπεία (μάσκες), όπως αυτά απεικονίζονται σε αντικείμενα από την αρχαία Μακεδονία, φτιαγμένα από κάθε είδους υλικό και για κάθε είδους χρήση. Καθώς πλησιάζουμε στις μέρες των Αποκριών, μάθετε για την ιστορία των προσωπείων και πώς μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας μάσκα με τη βοήθεια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης (πατήστε στο σύνδεσμο παρακάτω).
Μπορείτε να φορέσετε τη μάσκα σας, αν θέλετε να ντυθείτε αποκριάτικα και να στείλετε στο Α.Μ.Θ. μια φωτογραφία για να γίνει μια διαδικτυακή αποκριάτικη γιορτή! 

Πηγή: Newsletter

Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Τα νέα της εβδομάδας
 

Σαρανταένα συνεχή χρόνια ο θεσμός του Φεστιβάλ Βιβλίου αποτελεί ένα μοναδικό και αναπόσπαστο κομμάτι δράσης για το βιβλίο στην πόλη της Θεσσαλονίκης που με τη λειτουργία του αντικατοπτρίζει την ανεπανάληπτη αυτή σχέση που έχουν οι επισκέπτες κάθε χρόνο με αυτό εν όψει του καλοκαιριού.

The Smithsonian's National Museum of Natural History will open "Our Places: Connecting People and Nature" Friday, July 1, a new exhibition exploring how peoples' experiences with nature inspire them to connect, care and act. "Our Places" offers visitors a chance to meet dedicated scientists and community members working to protect dynamic...