Κάλεσμα στην Εναρκτήρια Εκδήλωση του "Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου"

2022-11-01

Το Τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, απέναντι στην καθημερινή επιδεινούμενη κοινωνική & οικονομική κρίση, αναλαμβάνει ενεργό δράση, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για την στήριξη μαθητών της Β & Γ' Λυκείου, οργανώνοντας για 10η χρονιά, το εργαστήρι εκμάθησης ελεύθερου & γραμμικού σχεδίου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν είναι ανταγωνιστική στα οργανωμένα επί πληρωμή μαθήματα, ούτε έχει κερδοσκοπικό ή φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως ένα αντιστάθμισμα στην ασφυκτική καθημερινότητα των πενιχρών απολαβών & κοινωνικών παροχών των εργαζομένων και μη στην χώρα μας.

Το εργαστήρι οργανώνεται από απόφοιτους/ες και φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής και πραγματοποιείται στο Κάτω Πολυτεχνείο (Πατησίων 42), κτίριο Μπουμπουλίνας.

Καλούμε όσους/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στο "Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου" να προσέλθουν στην εναρκτήρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2/11 στις 19:00 στο κτήριο του ΣΑΔΑΣ (Βρυσακίου 15 & Κλάδου, Μοναστηράκι).

* Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης & για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου, επισκεφτείτε το site https://www.sadas-pea.gr/ ή επικοινωνήστε με την ομάδα εργασίας στο e-mail: tmattlkissp@gmail.com


Πηγή: Δελτίο Τύπου