Γιορτές στα Τρίκαλα με την εικαστική έκθεση «Οι Ιππότες του Σήμερα» στο Μουσείο Τσιτσάνη

2021-12-16

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων γιορτών, ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων διοργανώνει την ομαδική εικαστική έκθεση "Οι Ιππότες του Σήμερα" στο χώρο των Οθωμανικών Λουτρών (Μουσείο Τσιτσάνη). Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου του 2022. 

Η έκθεση περιλαμβάνει αφιέρωμα στους ιππότες που αποτελούσαν και στο παρελθόν φάρο προστασίας των ανθρώπων. Όπως τότε, έτσι και σήμερα, ο συμβολισμός των ιπποτών αποσκοπεί στον αγώνα για έναν βιώσιμο και πιο καθαρό πλανήτη ως "κληρονομιά" για τις επόμενες γενιές. Όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση του Συλλόγου, "είναι καιρός να αναλάβουμε την ευθύνη και να εκπληρώσουμε το χρέος απέναντι στον πλανήτη αλλάζοντας συμπεριφορές για έναν ομορφότερο κόσμο". Η έκθεση πλαισιώνεται, επίσης, από διάφορες εκδηλώσεις. 

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από την έκθεση που μας παρείχε η κ. Χριστίνα Παπακώστα, η οποία συμμετέχει κι εκείνη με δικές της δημιουργίες. Μπορείτε να βρείτε τις δημιουργίες της στο Instagram με το όνομα Ηλιαχτίδα-Πήλινες Δημιουργίες. Την ευχαριστούμε! 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και υπόκειται στα μέτρα για τις επισκέψεις σε κλειστούς χώρους. Ώρες λειτουργίας: 9.30-15.00 και 18.30-21.30