Ένας καλλιτέχνης μας πηγαίνει ... στα σύννεφα!

2022-11-19
@adailycloud
@adailycloud

Γράφει η Σοφία Καρούνη

Ένα πρωτότυπο project, στο οποίο τα σύννεφα έχουν τον κεντρικό ρόλο, μας εντυπωσίασε αυτές τις μέρες και σκεφτήκαμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

@adailycloud
@adailycloud

Το "A Daily Cloud" είναι ένα project που ξεκίνησε ο καλλιτέχνης Chris Judge το καλοκαίρι του 2020 κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνο το διάστημα ο Judge περνούσε πολύ χρόνο στην αυλή του σπιτιού του μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του, εστιάζοντας στα διάφορα στοιχεία της φύσης. Η οκτάχρονη κόρη του είχε πάρει μια παλιά φωτογραφική μηχανή και είχε ξεκινήσει να φωτογραφίζει τα ανθισμένα λουλούδια, ζωύφια, πουλιά και πολλά άλλα πράγματα στον κήπο.

@adailycloud
@adailycloud

Μια μέρα, ο Chris κοιτάζοντας προς τον ουρανό παρατήρησε δύο σύννεφα να του θυμίζουν μια μαϊμού και μια αρκούδα. Ο καλλιτέχνης πήρε τη φωτογραφική της κόρης του, τα φωτογράφισε και ύστερα, άρχισσε να άρχισε να ζωγραφίζει με μολύβι πάνω στις φωτογραφίες των σύννεφων. Αυτές τις φωτογραφίες τις "ανέβασε" στο Instagram και το Twitter. 

Η αντίδραση του κόσμου ήταν εξαιρετικά θετική και ο Chris συνέχισε να φωτογραφίζει και να σχεδιάζει πρόσωπα πάνω στα σύννεφα, δίνοντάς τους τη μορφή στην οποία τα φανταζόταν. Μπορείτε να δείτε όλο το υλικό στους λογαριασμούς του στο Instagram και το Twitter ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε και το site του. 


*Ευχαριστούμε πολύ την Χριστίνα Δεσινιώτη για τη γνωστοποίηση του καλλιτέχνη.