Διαγωνισμός ζωγραφικής: «Φαντάσου τι κρύβει το λυχνάρι!»

2018-11-28

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο "Φαντάσου τι κρύβει το λυχνάρι!" Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 - 12 ετών και θα διαρκέσει από τις 10/10/2018 μέχρι τις 28/02/2019. 

Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση του Μουσείου: "Με οδηγό το λυχνάρι, ταξίδεψε σε χώρες μαγικές και σε μέρη καλά κρυμμένα μέσα στη φαντασία σου. Διάλεξε τα χρώματα και τα υλικά που σου αρέσουν και ζωγράφισε το λυχνάρι όπως το φαντάζεσαι! Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός!

Μέσα από ένα λυχνάρι δεν βγαίνουν μόνο τζίνι αλλά ιστορίες φανταστικές και μαγικές ευχές. Οδήγησέ μας με τη ζωγραφιά σου στο δικό σου παραμύθι!"

Κριτική Επιτροπή:

  • Μαρίνα Βρανόπουλου (Ιδρύτρια της πλατφόρμας Δύο Χωριά και Γενική Συντονίστρια του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ στα Σφαγεία της Ύδρας)
  • Χαρά Μαραντίδου (Αρχιτέκτων - εικαστικός)
  • Χάρης Παριανός (CEO McCann Worldgroup Greece)
  • Δημήτρης Φακίνος (Διευθυντής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης)
  • Αντωνάκης Χριστοδούλου (Καλλιτέχνης)

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, δείτε εδώ

Πηγή: cycladic.gr

  

Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Τα νέα της εβδομάδας
 

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας (ΕΦ.Α.ΚΟΡ.) και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου (ΙΛΜΚ), συνεχίζουν την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία τους με το πρόγραμμα δράσεων «Γέφυρες» με θέμα για φέτος «Γέφυρες: Ανοιχτά Μουσεία 2019». Η πρώτη δράση, με τίτλο «Συντήρηση Αρχαιοτήτων», θα πραγματοποιηθεί,...