Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€
Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας 

Bernie Sanders meme mania ΚΑΙ στα ελληνικά μουσεία

2021-01-24

Viral μέσα σε λίγες ώρες έγινε ο Bernie Sanders με αφορμή την επική εμφάνισή του στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των Η.Π.Α., Joe Biden. 

Ο πρώην αντίπαλος του Biden στις προκριματικές για το χρίσμα των Δημοκρατικών έχει γίνει πηγή έμπνευσης για επικά memes σε Facebook, Twitter και φυσικά, Instagram. Τα πλεκτά γάντια που επέλεξε να βάλει στην ορκωμοσία, το γενικότερο outfit, που δε συμφωνεί με κανένα πρωτόκολλο σχετικά με την ενδυμασία, και ο τρόπος που κάθεται στην καρέκλα σαν να μη θέλει καν να είναι στην εκδήλωση, έκαναν τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να "πάρουν φωτιά"! 

Και φυσικά, το Bernie Sanders meme mania δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την τέχνη και τα μουσεία. Ας δούμε, λοιπόν, τον Bernie Sanders σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. 

Στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Αθήνα)...

Στο Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου...

Έξω από τον Λευκό Πύργο...

Στο Φετιχιέ Τζαμί (Ιωάννινα)...

Στους Δελφούς...

Σοφία Καρούνη

Αρχαιολόγος-Μουσειολόγος

Υπ. Διδάκτωρ Μουσειολογίας

Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Τα νέα της εβδομάδας
 

Σαρανταένα συνεχή χρόνια ο θεσμός του Φεστιβάλ Βιβλίου αποτελεί ένα μοναδικό και αναπόσπαστο κομμάτι δράσης για το βιβλίο στην πόλη της Θεσσαλονίκης που με τη λειτουργία του αντικατοπτρίζει την ανεπανάληπτη αυτή σχέση που έχουν οι επισκέπτες κάθε χρόνο με αυτό εν όψει του καλοκαιριού.

The Smithsonian's National Museum of Natural History will open "Our Places: Connecting People and Nature" Friday, July 1, a new exhibition exploring how peoples' experiences with nature inspire them to connect, care and act. "Our Places" offers visitors a chance to meet dedicated scientists and community members working to protect dynamic...