Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€
Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας 

Bernie Sanders meme mania ΚΑΙ στα ελληνικά μουσεία

2021-01-24

Viral μέσα σε λίγες ώρες έγινε ο Bernie Sanders με αφορμή την επική εμφάνισή του στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των Η.Π.Α., Joe Biden. 

Ο πρώην αντίπαλος του Biden στις προκριματικές για το χρίσμα των Δημοκρατικών έχει γίνει πηγή έμπνευσης για επικά memes σε Facebook, Twitter και φυσικά, Instagram. Τα πλεκτά γάντια που επέλεξε να βάλει στην ορκωμοσία, το γενικότερο outfit, που δε συμφωνεί με κανένα πρωτόκολλο σχετικά με την ενδυμασία, και ο τρόπος που κάθεται στην καρέκλα σαν να μη θέλει καν να είναι στην εκδήλωση, έκαναν τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να "πάρουν φωτιά"! 

Και φυσικά, το Bernie Sanders meme mania δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την τέχνη και τα μουσεία. Ας δούμε, λοιπόν, τον Bernie Sanders σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. 

Στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Αθήνα)...

Στο Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου...

Έξω από τον Λευκό Πύργο...

Στο Φετιχιέ Τζαμί (Ιωάννινα)...

Στους Δελφούς...

Σοφία Καρούνη

Αρχαιολόγος-Μουσειολόγος

Υπ. Διδάκτωρ Μουσειολογίας

Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Τα νέα της εβδομάδας
 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ EΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ7«ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ» ΤΟΥ EΡΓΟΥ «ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...

Το πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου για τη νέα σεζόν 2022-23, αφιερωμένο στη μνήμη της Ειρήνης Παπά, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων που δεν έχουν ανέβει ξανά στη θεατρική σκηνή, θεατρικές διασκευές λογοτεχνικών κειμένων και κινηματογραφικών σεναρίων, πρωτότυπες συνθέσεις, εκπαιδευτικές δράσεις, συζητήσεις και συνεργασίες...