2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού με μεγάλα ονόματα της αρχιτεκτονικής και του design

2017-10-03

Η Ρόδος θα φιλοξενήσει στις 21 και 22 Οκτωβρίου το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου και σκοπός είναι η θεσμοθέτηση Διεθνών Συνεδρίων που θα διαπραγματεύονται τη διάδραση μεταξύ Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού και θα προσελκύουν επισκέπτες (ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και γενικότερα επαγγελματίες του τουρισμού) από όλον τον πλανήτη.

Στο συνέδριο θα παραστούν αρχιτεκτονικά γραφεία διεθνούς φήμης, όπως το Zaha Hadid Architects (Αγγλία), και θα μιλήσουν οι Δημήτρης Κολώνης και Ζέττα Κοτσιώνη, UNStudio (Ολλανδία), η Μαριάνθη Τατάρη, ΜKV Design (Αγγλία) και η Μαρία Βαφειάδη, ενώ έχει προσκληθεί και το γραφείο Double Decker (Αγγλία). Ακόμα, θα μιλήσουν οι συνιδρυτές Mελίτα Σκαμνάκη και Willhelm Finger, που συνεργάζονται με τo Design Museum of London, την Ηyatt κ.α. για την σχέση Αρχιτεκτονικής, Design και Τέχνης στα ξενοδοχεία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό αλλά απαιτείται εγγραφή.

Εισιτήρια και εγγραφές μπορείτε να κάνετε εδώ ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε check in με το κινητό σας τηλέφωνο ή με το εκτυπωμένο εισιτήριο στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την ΑΙΓΙΔΑ των: Υπουργείου Τουρισμού, Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων (UIA), Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ).

Πηγή: https://www.avgi.gr/